O nama

jjjj
Pouzdan vodič kroz gradnju.

Internet servis gradi.hr nastaje na temelju ideje koja je proizašla iz iskustva rada u projektiranju, izvođenju i javnoj upravi na području graditeljstva i prostornoga uređenja, a s ciljem da investitorima i projektantima olakša komunikacijske i poslovne procese.

Naša misija je razviti jedinstveni komunikacijski servis koji će doprinijeti povećanju broja uspješno realiziranih malih i srednjih investicija u graditeljstvu.

Putem gradi.hr možete koristiti naše usluge:

A/ Zemljišta.

Za prodavače nudimo izradu oglasa i oglašavanje vašeg građevinskog zemljišta na našim i partnerskim stranicama te društvenim mrežama, bez posredovanja i posredničkih provizija. Reklame izrađujemo na temelju prethodno provedene analize lokacijskih, tehničkih i drugih uvjeta koje opisujemo u prepoznatljivoj audio-vizualnoj formi te iste objavljujemo ovisno o odabranom paketu oglašavanja. 

Za kupce nudimo brz i jednostavan pregled ponuda građevinskih zemljišta na prodaju i mogućih partnerstava u gradnji sa svim potrebnim i provjerenim informacijama o kvaliteti lokacije i mogućnostima gradnje, uz omogućen direktan kontakt s prodavačem (vlasnikom) zemljišta, bez posredovanja i posredničkih provizija. Ukoliko na našoj stranici ne pronalazite traženo slobodno nam se obratite preko kontakt obrasca.

B/ Projekti

Za investitore detaljno istražujemo sve uvjete i moguće rizike za realizaciju njihovog projekta, te izrađujemo pomoćne tehničke alate poput terminskih planova, tehničkih specifikacija, troškovnika i okvirnih procjena cjelokupne investicije. U skladu s propisanim uvjetima i željama investitora izrađujemo opis željene građevine (projektni zadatak) na temelju kojeg pribavljamo i dostavljamo minimalno po tri ponude projektanata pojedinih struka ili projektnih timova. Tijekom procesa izrade projektne dokumentacije nudimo uslugu koordiniranja pri čemu koristimo BIM alate za digitalnu suradnju. S našim uslugama doprinosimo bržem procesu realizacije malih i srednjih projekata te većoj uštedi za investitore. Osim organizacije izrade projekata za zgrade nudimo uslugu sudjelovanja u svim fazama gradnje kao asistent investitoru.

Za projektante svih uključenih struka nudimo mogućnost jednostavnog, brzog i pouzdanog uključivanja u kvalitetno pripremljen projektni zadatak u kojem će sudjelovati s užitkom, bez opterećivanja s uvjetima, koordinacijom i radom javnopravnih tijela. Ukoliko se još niste priključili našoj bazi suradnika pozivamo vas da nam se obratite putem obrasca kontakt.

C/Dozvole

Nastavno na već objavljeno u odjeljku Projekti, investitorima i projektantima nudimo uslugu asistencije u pripremi dokumentacije i ishođenju potrebnih akata u svim fazama od ideje do uporabe građevine. S obzirom na učestalost ponavljanja istih i sličnih pitanja odgovore povremeno objavljujemo na našim stranicama ovdje te na društvenim mrežama.

Obratite nam se s povjerenjem !

inženjer građevinarstva i

dizajner unutrašnje arhitekture

Toni Šunjić