O nama

Prvo pitaj, onda gradi !

Na temelju dugogodišnjeg iskustva u projektiranju i upravnim poslovima na području graditeljstva i prostornoga uređenja, s ciljem da prodavateljima, budućim graditeljima i projektantima olakšamo komunikacijske i poslovne procese u prometu i gospodarenju nekretninama, nastao je servis Gradi.hr.

Naša misija je razviti jedinstveni komunikacijski servis koji će doprinijeti povećanju broja uspješno realiziranih malih i srednjih investicija u graditeljstvu.

Prodavateljima, posrednicima, kupcima i graditeljima ustupamo brze i pouzdane informacije o građevinskom potencijalu jedne ili više nekretnina namijenjenih za prodaju ili gradnju.

Za vas prikupljamo sve dostupne podatke o lokacijskim, tehničkim i drugim uvjetima i karakteristikama vašeg zemljišta, te pribavljamo stručne analize koje isporučujemo u jednostavnoj razumljivoj i prepoznatljivoj tekstualno-vizualnoj formi s pojašnjenjima i savjetima.

Ne čekajte nerazumljive odgovore javnopravnih tijela !

Obratite nam se s povjerenjem !


NAPOMENA:

Gradi ne pruža usluge koje se prema Zakonu smatraju stručnim poslovima i djelatnosti prostornog uređenja i gradnje ! Uslugu utvrđivanja uvjeta za građenje posredno pružaju naši stručni ugovorni partneri koje ćemo vam rado preporučiti ukoliko trebate uslugu projektiranja ili nadzora građenja.